Niet alle producten hebben veel smaakmakers nodig. De pangasius heeft een hele zachte smaak en valt makkelijk weg wanneer je er veel kruiden op doet. Met allen wat zeezout, zwarte peper en peterselie zit je al heel goed.
Pangasius filet is een goede bron van eiwitten en vetten. Het bevat ook kalium, fosfor en magnesium. In Nederland bevat alle pangasius filet het ASC keurmerk.
Broccoli is een welbekende krachtpatser onder de groente. Broccoli bevat grote hoeveelheden vitamine C en K. Door de aanwezige anti oxidanten in broccoli is het lichaam in staat om gifstoffen af te voeren. Kook of stoom de broccoli niet te lang, dan gaan de vitaminen en mineralen verloren! Naast de voedingsstoffen bevat broccoli ook erg veel vezels, dit zorgt voor een goede opname van voedingsstoffen en een goede stoelgang.
Wist je dat broccoli ook helpt om een rood verbrande huid te herstellen? Het stofje sulforafaan zorgt daarvoor, je lichaam maakt dat zelf aan wanneer je broccoli hebt gegeten.