hallo jij,

''Op tafel stonden dan ook altijd 'aparte' dingen (Lees: quinoa, zeewier, kippenlevertjes).''

plant een zaadje, het gaat vanzelf groeien

Margriet hier,

Ooit zou ik voor mezelf gaan beginnen, maar met wat was lang de vraag. Als dochter van een arts krijg je veel mee over voeding en gezondheid zonder dat je het zelf door hebt. Voor je het weet ben je zelf ook vrienden en familie aan het adviseren. Op tafel stonden dan ook altijd ‘aparte’ dingen (lees: quinoa, zeewier, kippenlever). Ik heb dan ook de opleiding Food Innovation gevolgd aan de HAS waar ik me altijd heb gericht op projecten waarbij de groente inname centraal staat. Na het afronden van mijn opleiding blijf ik meer en meer leren over voeding en wat het met het menselijk lichaam doet, op dit moment volg ik de opleiding Medische Basis Kennis. Ik weet zeker dat ik velen al kan helpen een stap verder te komen om met net zoveel plezier gezonde maaltijden te bereiden als ik. 

Trudy Vlot,

Dit is mijn moeder, zij is arts voor natuurlijke integrale leefstijl interventies en heeft haar eigen praktijk. Zij is degene die bij mij het zaadje heeft geplant op jonge leeftijd om bewust met voeding om te gaan. Meer dan 70% van alle klachten zijn te danken aan onze leefwijze. Voeding is een van die items. Goed, gezond en lekker eten kan heel goed samengaan. Goed eten heeft een enorme invloed op je gedrag, hoe je je voelt en op je prestaties, dat blijkt ook wel uit jaren ervaring. Als moeder en oma weet zij dat het niet altijd meevalt om wijzigingen in het eetpatroon aan te brengen omdat kinderen niet altijd staan te springen om een nieuw gerecht te proeven, laat staan helemaal op te eten. Maar de gerechten op deze website zijn allemaal bekroond met het stempel ‘lekker’.

''Meer dan 70% van alle klachten zijn te danken aan onze leefwijze.''

Visie

Voeding & Jij biedt recepten, productinformatie en meerdaagse kooklessen. Geschreven en gegeven door een voedingsdeskundige en een arts voor mensen die om gezondheidsredenen beter willen en moeten gaan eten.

Missie

Mensen met gezondheidsproblemen van alle klachten af helpen door hen gezonde voeding te leren implementeren in het dagelijks leven.

samen werken wij aan onze missie en visie

Heb je vragen of wil je meer weten?